Tack alla som gjorde Bellmanstafetten till sköna löparfester!

Över 4 000 lag med drygt 20 000 löpare har i strålande solsken deltagit i Bellmanstafetten.
Tack alla ni som var med och gjorde de tre tävlingsdagarna till sköna löparfester!
Välkomna tillbaka nästa år då landets största stafettlöpning återigen avgörs i slutet av augusti.
Anmälan öppnar här på hemsidan i november.

Se filmen från lördagens stafett

Vår fotograf Micke Sjöblom filmade lördagens varma, sköna, snabba och mysiga Bellmanstafett. Här finns löparklubbar, familjer, kompisgäng och en get. En film du inte vill missa helt enkelt.
Se filmen >>

Se video på dig själv i lördagens stafett

Nu kan du se en kort video på dig själv i onsdagens stafett. Videon visar när du passerar den portal som var uppsatt knappt hundra meter före växlingsområdet på sträckorna 1–4 och knappt hundra meter före målet på sträcka 5.
Gå in i resultatlistan och klicka på ditt lag. Då visas en sida med sträcktiderna för lagets löpare. För varje sträcka finn en länk ”video”. Klicka på den länken så visas videon.
Lördagens resultat >>

Se bilderna från lördagens stafett

Vår fotograf, Rolf Sjöqvist, DECA Text & Bild, dokumenterade den soligaste och varmaste av Bellmanstafettens dagar.
Se bilderna >>

Alla resultaten i lördagens stafett

Nu kan du kontrollera tid och placering för ditt lag i lördagens stafett, samt sträcktiderna för de olika löparna. Notera att de fem sträckorna inte är lika långa. Sträcka 1 är 4 930 m, sträcka 2, 3 och 4 är 5 000 m och sträcka 5 är 5 070 m. I resultatlistan är tiden för femte sträckans löpare uppdelad. Först kommer tiden på 5 000 m, sedan ytterligare en rad med tiden på sträckans avslutande 70 meter.
Till resultatlistan >>

561 lag krönte lördagens stafett

Den sista av tre fantastiska stafettdagar börjar lida mot sitt slut. I lördagens stafett har många kompisgäng, företag och idrottsföreningar deltagit. Totalt deltog 561 lag fördelade på 116 herrlag, 51 damlag och 394 mixedlag. Ett stort tack för i dag. Vi ses väl nästa år igen.
Till resultaten >>

Ännu mer sol sista dagen

Lördagen, den tredje och sista dagen i 2015 års Bellmanstafett, bjöd på om möjligt ännu mer sol än onsdagens och torsdagens stafett. Termometern steg upp mot 25 grader. Tiderna var också de snabbaste under dessa tre dagar, tack vare FK Studenternas lag och IF Linnea herrar.
Läs mer på Marathon.se >>

Lördagens stafett bjöd på de bästa tiderna

Vinnare i herrklassen blev FK Studenterna Sprattiga Smurfar på tiden 1:23:11, vinnare i mixedklassen blev Ärla IF på 1:27:32 och vinnare i damklassen blev FK Studenterna Snabbfotade Smurfetter på tiden 1:36:36. En lyckad dag för FK Studenterna. Varmt grattis till de vinnande lagen och alla andra grymma deltagare.
Till resultatlistan >>

Film från torsdagens Bellmanstafett

Vår fotograf Micke Sjöblom tog sig runt Bellmanstafetten med filmkameran i handen. Här hittar du hans film från torsdagens Bellmansstafett. Titta, du kanske ser dig själv.
Se filmen >>

Se video på dig själv i torsdagens stafett

Nu kan du se en kort video på dig själv i onsdagens stafett. Videon visar när du passerar den portal som vaar uppsatt knappt hundra meter före växlingsområdet på sträckorna 1–4 och knappt hundra meter före målet på sträcka 5.
Gå in i resultatlistan och klicka på ditt lag. Då visas en sida med sträcktiderna för lagets löpare. För varje sträcka finn en länk ”video”. Klicka på den länken så visas videon.
Torsdagens resultat >>

Se bilderna från torsdagens stafett

Vilken dag. Sol, skön bana, glada löpare, god picknick - och en äkta OS-medaljör. DECA Text & Bild dokumenterade torsdagens Bellmansstafett.
Till bilderna >>

Se bildspel från onsdagens stafett

Onsdagens stafett dokumenterades i bild av DECA Text & Bild. Se bildspelet med 160 fina bilder.
Till bildspelet >>

En helt perfekt start på Bellmanstafetten

Det kunde inte ha börjat bättre. Varmt, soligt, och massor med glada löpare, företagslag och kompisgäng. Totalt kom 1 428 lag till start. 176 herrlag, 86 damlag och 1 166 mixedlag. Ett stort och rungande grattis till alla deltagare i onsdagens stafett. I morgon, torsdag, kör vi igen med start klockan 17.30 och på lördag med start klockan 12.00. Till lördagens stafett går det att göra en direktanmälan på plats.
Läs mer om direktanmälan >>

Picknicken hägrade i Bellmanstafetten – se video

Oj, vad gott det kan vara med en picknick i kvällssol. Den här sommaren har inte bjudit på många tillfällen. Men så kommer på onsdagen en av de där magiska kvällarna. Då springer man fort. På onsdagskvällen var det rusning i Bellmanstafetten. Kanske inte bara för att komma i mål, utan även för att få börja med picknicken.
– Choklad, jag vill ha mycket choklad, sade Brandon Barthololmew, som sprang sista sträckan för Hellman och Wass AB som var först i mål.
Se video och läs reportage på Marathon.se >>

Träningshelg för tjejer 14-15 november

Höst och vinter betyder inte att du ska lägga löpningen på hyllan. Den 14 och 15 november anordnar Tjejmilen en träningshelg tillsammans med VM-löparen Louise Wiker. Vi bor på mysiga Villa Brevik på Lidingö, tränar löpning, styrketräning, yoga med mera. Du får en grymt inspirerande föreläsning av fd världsrekordhållaren i höjdhopp, Kajsa Bergqvist. Och som pricken över i:et, utmärkt mat och dryck. Varmt välkommen!
Information och anmälan >>

Träna med oss – vi hjälper dig bli en bättre löpare

TSM Running är Sveriges största träningsgrupp för löpare. Vi hjälper dig bli en bättre löpare samtidigt som vi har kul under träningarna.
Vi springer i grupp en eller två dagar i veckan under hösten, vintern och våren Träningen utgår från Stockholms Stadion där vihar egna omklädningsrum.
I höst startar den nionde säsongen med TSM Running. Den 25 oktober är det Run Off och sedan fortsätter träningen fram till sista helgen i maj.
Vi hjälper dig bli en bättre löpare samtidigt som vi har kul under våra gemensamma träningar. Du behöver inte vara någon stjärna för att hänga med. Klarar du av en mil under 70 minuter kommer du att klara av träningen
Mer information >>