Anmälan öppnar den 20 november

Anmälan till Bellmanstafetten onsdagen den 23 och torsdagen den 24 augusti 2017 är stängd och öppnar igen den 20 november. Håll koll här på hemsidan eller kika efter våra nyhetsbrev där vi kommer att påminna. Varmt välkommen tillbaka!

Kolla in bilderna från årets stafetter

Vår fotograf Ryno Quantz var på plats och plåtade. Missa inte hans fina bilder från loppet.
Lördagens bilder>>
Torsdagens bilder>>
Onsdagens bilder >>

Tack och grattis till alla deltagare i lördagens stafett

Tre dagar med Bellmanstafetten börjar gå mot sitt slut. Stort tack till alla deltagare i lördagens stafett med "familjetema". 338 lag deltog i lördagens stafett. Först i mål kom Spring för17-ALERTA OMSORG AB Hammarby LV Memo följda av FK Studenterna sub30 och FK Studenterna Andra Skiftet.
Till alla resultat >>

Ett stort tack till alla deltagare i torsdagens stafett

Ett varmt grattis till alla deltagare i Bellmanstafetten torsdag. 1425 lag deltog. Först i mål var Resultat AB lag 2, följt av Navigio 1 och Karlberg Runners. Om du vill veta hur det gick för ditt lag - både som helhet och din individuella tid - kika i vår resultatlista.
Till torsdagens resultatlista >>

Se videoreportage från onsdagens stafett

Marathon.se med reportern Torbjörn Sköldefors, var på plats under den första av Bellmanstafettens dagar. Kika på filmen och lyssna på intervjuer med deltagarna.
Till videoreportage >>

Grattis alla deltagare i Bellmanstafetten onsdag

Stort tack till alla deltagare i onsdagens Bellmanstafetten. Trots stundtals ösregn var humöret på topp. 1 346 lag deltog. Först i mål var Ärla IF, följda av Hellman & Wass AB och Cool Runnings. Om du vill veta hur det gick för laget - både som helhet och din individuella tid - kika i vår resultatlista.
Till resultaten onsdag 2016 >>

Nu är det full fart på Bellmanstafetten

Äntligen är Bellmanstafetten igång. Stora Skuggan är full av peppade lag och glada deltagare. Hittills har nästan 3 700 lag anmält sig till de tre Bellmandagarna. Har du missat att anmäla ett lag? Det finns möjlighet att göra en direktanmälan till lördagens stafett.

Anmälan till Bellmanstafetten är stängd

Anmälan till Bellmanstafetten stängdes fredag den 12 augusti kl. 12.00. Det finns möjlighet till anmälan på plats till onsdagens och lördagens stafett. Torsdagen är fulltecknad.
Direktanmälningsavgift till onsdagen är 1500 kr och till lördagen 1200 kr. Det går bra att betala kontant eller med kort. Anmälan görs i informationstältet på start/målområdet.

Vinn startplatser - eller boka en utmaning för 2017

Under Bellmanstafettten onsdag och torsdag kan du vinna startplatser till TjurRuset, Premiärmilen, ASICS Stockholm Marathon och STHLM10 - lopp som arrangeras av Stockholm Marathon Gruppen. Du kan också passa på och anmäla dig till maran eller Bellmanstafetten 2017 till ett extra bra pris.

Träna tillsammans med dina kollegor

Har ni anmält er till Bellmanstafetten, eller funderar ni på att göra det? Behöver ni inspiration eller hjälp med träningen? Urban Tribes coacher finns i Stockholm och Göteborg och kommer gärna till ert företag och hjälper er. Träningen funkar för alla och vi har flera paket att välja bland.
Läs mer >>

Bellmanstafetten = teambuilding för många företag

Är tempot högt på din arbetsplats? Hinner du knappt säga hej till dina kollegor, än mindre prata bort en stund? Då är det dags att ni gör något nytt. Fler och fler företag väljer att springa tillsammans. Och att springa stafett stärker sammanhållningen extra bra. Telecomföretaget IP Only är ett av de företag som har gjort Bellmanstafetten till en tradition.
Läs om IP Only >>

Stafettrekord när företag hälsosatsar

Bellmanstafetten som genomfördes under tre dagar i augusti blev Sveriges största stafett genom tiderna. Mer än 4000 lag deltog och drygt 20000 löpare sprang de fem kilometerna på norra Djurgården i Stockholm. Löpning har blivit en del av många företags hälsosatsning - och för banken Santander även marknadsföring.
Läs mer på Marathon.se >>