Välkommen till Bellmanstafetten
den 23 och 24 augusti 2017


Att springa stafett är riktigt kul och perfekt som teambuilding. Det är därför så många företag deltar med lag i Bellmanstafetten. 2017 kan ni välja att anmäla er till onsdagen den 23 eller torsdagen den 24 augusti. Efter loppet bjuds alla lag på en god picknick.Anmäl ditt lag här

Anmälningsavgiften förändras under året och ni tjänar på att anmäla laget så tidigt som möjligt. I vår prismatris ser du när de olika priserna gäller.

Du väljer mellan följande betalningsalternativ:
• Betala direkt hos din Internetbank.
• Betala med Visa eller MasterCard.
• Betala med faktura via Klarna.

Du anmäler enkelt och bekvämt ett eller flera lag här här

Max 1700 lag får plats varje dag. Observera att anmälan är bindande. Genom att anmäla dig till loppet godkänner du Bellmanstafettens allmänna villkor.

Start- och målområde

Tävlingsområdet med start, mål och växlingar för Bellmanstafetten är på den stora gräsytan vid Stora Skuggan på Norra Djurgåden, nära Universitetet.

Onsdag eller torsdag

Bellmanstafetten 2017 går onsdagen den 23 augusti och torsdagen den 24 augusti. Välj vilken av dagarna som passar just ditt lag bäst. Starten båda dessa dagar går 17.30.

Alla kan bilda ett lag

Vem som helst kan sätta ihop ett lag av vänner och bekanta. Arbetskollegor, grannar, släktingar eller kompisgäng – alla konstellationer är möjliga. OBS! Du kan anmäla lag utan att du har dina lagkamrater klara.

Ett lag består av fem personer. Alla deltagare springer 5 kilometer. 2015 var 4 018 lag med 20 090 löpare anmälda vilket var rekord för Bellmanstafetten.Alla deltar i samma klass

Bellmanstafetten har ingen specifik dam- eller herrklass. Alla lag oavsett konstellation ingår i samma klass. Sätt ihop ditt lag valfritt.

Individuell tidtagning på alla sträckor

Alla löpare får sin sträcktid noterad. Tiden finns sedan i resultatlistan som publiceras på Bellmanstafettens hemsida.

Bilda lag med kollegorna

Att springa Bellmanstafetten har blivit viktigt för många företag. På onsdagens och torsdagens Bellmanstafett 2015, var nästan 90 procent av lagen från olika företag eller från den offentliga sektorn. Skanska, Microsoft, SEB, och AstraZeneca, Telia, Santander, ICA och Ving är bara några av de storföretag som deltar med många lag. Dessutom kommer hundratals lag från mindre företag som anmält ett eller ett par lag.

Picknick

Alla lag får en picknick. Efter målgång är det stor fest i gröngräset! Många lag har med sig egna supporters till Bellmanstafetten. För att även supporters ska få njuta av Bellmanstafettens picknick finns möjlighet för att beställa extra picknick för 295 kr. Beställningen görs i samband med anmälan.

Hyr ett tält och/eller köp en beachflagga

Flera lag gör Bellmanstafetten extra festlig genom att ha ett eget tält. Det finns möjlighet att hyra tält via Bellmanstafetten som också ansvarar för att sätta upp och plocka ned tältet. Tälten placeras nära mål- och växlingsområdet.
Ladda hem blankett för hyra av tält

Märk upp tältet eller samlingsplatsen med en beachflagga med företag- eller föreningsnamnet så ökar ni synligheten.
Beställ beachflagga här via vår samarbetspartner Expobolaget.

Nummerlappar och tävlingsinfo

Alla anmälda lag får nummerlappar och utförlig tävlingsinformation om stafetten per post till kontaktpersonen en vecka före loppet.

Startlista och resultat

Bellmanstafettens startlista och resultatlista hittar du här på hemsidan.

Kontakt

Har du några frågor, kontakta gärna Bellmanstafettens kansli.
E-post: info@bellmanstafetten.se
Telefon: 08-545 664 40 (måndag–fredag kl. 09–12 och kl. 13–16.30).
Bellmanstafetten är ett arrangemang inom Stockholm Marathon Gruppen
Arrangörer: Friidrottsklubbarna Hässelby SK och Spårvägens FK.